Idag

Hej hej allihopa! Nu sitter jag här och har skit tråkigt på fredag kväll. Ja, träffade Emma och Bea typ i 45 min. Vi tittade på affärer som Zara, PUB och sen en frisör och frågade vad jag skulle göra med håret.  Men vi gick efter PUB jag gick hem. Sen åkte jag och mamma till min moster och min kusin vi skulle hjälpa dom med en tv. Vi åkta och hanlade på en mat affär. Sen släppte vi av dom vid deras hus och sen åkte vi till fältöversten. Vi gick på H&M för jag behövde strumpor. Jag vill ha en ny tröja men nej det fick man inte... Sen åkte vi hem.
Vi hörs puss♥


RING MEJ EMMA!

Hejsan allihopa! Nu ska jag gå ut för att träffa bea och Emma , men Emma får jag inte tag på och jag vet inte vart vi ska träffas men jag ska fortsätta att försöka. Jag måste också gå till frisören och fråga hur jag ska göra med mitt hår. Det är fan orange!
Pusss

Dagens köp

Hej Hej allihopa! Den här väskar fick jag nys hem från www.nuknuk,se . Kostade 399 kr. Älskar den verkligen.


Misslyckat?

Före:


Efter:



Asså det blev inte så himmla blont men ska färga om det om två veckor.
Färgen blev mer guld:/

                                                 

Dagens köp





♥Hår färg, H&M
♥Klister märken på kläder, panduro

Dagens outfit




♥T-shirt,Zara
♥Tjock tröja, Ginatricot
♥Jeans,JC
♥Skor,Vagabond

Godmorgon

God morgon! Har nys vaknat och ser skit trött ut, inte så konstigt. Ja, har inte gjort så mycket av den här dagen har nys börjat.Men idag ska jag iallafall hämnta min kusin på dagis. Sen åker vi till landet,det kommer ju typ vara iskallt som fan där . Sen åker typ vi till Maxi Ica och handlar.Men jag måste bara säga att jag saknar Denise och Vega ni måste komma hem snart. Det är inte bara jag, så kom hem!

Dagen Köp

Hej Hej! Nu har jag köpt mina underbara skor! Älskar verkligen dom. Kostade 349 kr från H&M.



stan

Hej Hej! Nu är jag hemma igen efter att varit ute på stan. Ja, kl halv 1 gick jag för att träffa Selma, Ebba och Elvira. Men när jag ringde Selma och Ebba var dom på sturplan.. Så jag gick runt lite på affärer och letade efter skor. Nu har jag hittade dom men ska snart gå ut för att köpa dom. Jag gick till H&M,dinsko och Zara. Sen ringade jag Elvira och frågade var hon var då var hon på gina så jag gick ditt. Elvira köpte en jätte söt klänning. men sen gick vi till donken för att träffa Selma och Ebba då åt jag pommes. Men sen var vi t vungna att dra för Selma http://www.makeupbox.blogg.se/ skulle åka till Mikas. Vi åkte lite för långt så vi fick gå av och åka till back lite gran. Sen hade vi svårt att hitta men sen lyckaste vi. Vi väntade ett tag innan en Tjej kom in och gick iväg med Selma. Vi andra väntade lite medans selma blev fotad. Sen åkte alla hem. och jag ska snart gå ut igen.
Stora Kramar♥





Inlägg innan stan.

God morgon! Nu sitter jag här och försöker plata håret o samtidigt skriva ett inlägg. Snart ska jag gå ut för att träffa selma,ebba och elvira ska träffa dom vid sergel snart. Vi ska typ gå på stan lr typ vet inte vad vi ska göra. men om vi ska gå på affärer så ska jag köpa skor:) Ska bara sminka,klä på mig och plata mitt hår lite mer, sen är det dags att dra, om jag inte blir klar innan kl är typ 20 över 1. Puss Puss


Snyggast?




Vilken är snyggast?
Kommer från H&M ska köpa en av dom.

detta har hänt

Hej Hej allihopa. Idag har det varit jobbigt. Jag vaknade typ 8 och var skit tröt och kunde inte somna om sen typ vid tolv gick jag och mamma till Västermalms gallerian lr vad det var. Men det tog ett tag och mina skor blev blöta och mina fötter gick i typ en pöl hela tiden :/ Vi letade efter ett par skor som ska finnas i olika affärer , märket heter Marco Tozzi. men vi hittade inte vi gick vidare till Odenplan sen till In och Finn sen hade jag bråtom till ebba så vi gick hem. Jag fbyte om snabbt och gick hem till Ebba vi tittade på tv och sen gick. sen mötte vi selma och elvira vid tennisen. Alla var flummiga och tröta på tennisen så det gick inte så bra. Ebba åkte hem och Selma, Elvira och jag var kvar och fikade. sen åkte vi hem från Gädert.
stora kramar♥

Mina skor...


Dagens köp




♥ Bikini överdel, Lindex rea 49 kr
♥ Hårband, Indiska 49 kr

Har inget att göra...

Hej Hej igen! NU har jag inget att göra ,har precis tittat klar på melodifestivalen. Jag väntar föresten på att Hot hjxjd något ska börja på tv 4. Nån komendi. Tråkigt när det kommer nyheter :( Har suttit och tuggat tuggummi toy hela tiden sen jag kom från IKEA ;p Nu börjar det så jag drar Puss, Puss.


Bild på mig och söta Ebba i Romme :)

Galen




Oj, Tyra lite vild
Gammal video men roligt att vissa ;)

IKEA

Hello allihopa! Nu är jag hemma och ska snart titta på Melodifestivalen. Har varit på IKEA hela dan lr var på skhlm och köpte ett puder, den är bra för hunden, köpte den för Elvira sa att den var bra:). Men sen fixade vi och var på IKEA jag fick en snurfotölj, lampa och kuddar. Behövde verkligen det lr inte lampan men den var så bilig och söt :) sen köpte vi lite mat och åkte hem nu sitter jag i min ny snurfotölj ,mysig är den också. Imorrn ska jag skaffa mig pengar, ska städa i några rum. Jag får typ 200 kr ska ju samla till ett par klack skor :)
Men det blev ingen kjol från gina det fanns bara XL lr L , men ska forsätta leta ;p Jag har typ på den senaste tiden handlat kläder på gina tricot ;) Men här får ni lite bilder ,Puss




Home again

Tittar nu på tv och är inne på datan. Har åkt långt från Gävle till Stockholm. Men nu är jag här. Imorrn ska jag till Ikea,Ica och gina ska köpa en till kjol som jag köpte i vitt men jag ska ha en i svart också , älskar dom älskar höga kjolar ;p Håller på att samla pengar till ett par klackar från H&M. Men men, vi får se hur det går suger på att samla pengar. Men nu ska jag samla i ett år halva min mådnas peng men mamma tar hand om dom. Annars skulle det aldrig funka :/

Bild på mig och söta Elvira.

Dagens köp

Hej Hej allihopa! Nu är vi tillbaka från gävle. Fick lite plagg med mig där ifrån köpte från ginatricot, vi har ju här men där hittade jag två tröjor som var slut på rean här hemma.









Nu drar vi till dansen

Hej Hej allihopa! Sitter nu i datasalen med Elvira och Selma vi ska snart gå till dansen. Vega åkt till Brasilen och Denise till Thiland (vet inte hur det stavs) men kommer sakna er enormtmycket. Ja nu har vi lov så jävla skönt och åker till Gävla :/ Min kamera är lite konstig så det går inte att fota bara ibland :/ Vill ha en webbcamera ska skaffa en på nåt sätt orkar inte köpa en för mina pengar. Jag ska spara till ett par klackar för typ 349. Elvira läser bloggar och jag och Selma bloggar:) haha. Men ja ska berätta lite om dan. Vaknade lite försent och och hann inte duscha och kom lite för sent och träffade selma på vägen till skolan. men sen på lunch rasten gick vi till Engelbrekt och träffade Emmas föra klass ( dom var lite galna) Sen fick vi springa tillbaka vi kom presis i tid så tur var. Men sen tittade vi på film på engelskan och fick lov och vi har varit i skolan sen vi slutade vi skulle hem till mig men vi hann inte men nu är det dags att gå.
Stora Kramar ♥

Inga läxor...!

Hej Hej! Nu sitter jag framför datan och har fixat mig. Jag har tagit bort mitt smink och tagit på mig mjukis byxor, nu är det bara att softa för har inga läxor. Trode att vi skulle ha fra glosor men det var typ inget, hänger typ inte med :/ Imorrn är det dans efter skolan. Vi får ju lov imorrn också så på fredag åker jag till Gävle (tror det stavas så) på nåns begravning. På lördag så åker vi till landet där det är så jävla kallt! Längtar verkligen till sommar lovet ska åka till disney land , haha sist jag  var där var när jag var typ 5 år och dom lovade att vi skulle åka ditt när jag var 9 min det blev inte av ;p Men nu ska jag titta på 3:an det är comendi filmer nu Puss, Puss

Engelska i datasalen

God morgon allihopa! Nu sitter vi i datasalen och har engelska vi tränar på verb :/ Alla sitter typ och tittar på bloggar. Vi ska ha ma prov innan lunch . Och ska göra fra glosor idag orkar inte. Ví har så jävla mycket med läxor. Så jag vet inte vad blir mer för min dag bara skola och läxor. men imorrn börjar lovet! Skönt att vara utan läxor. Men efter lovet har vi SO prov och Franska prov :( jävlar vad tråkigt. Ja det är bara att öva ska få bar på dom j***a proven! men nu måste jag sluta.
Stora Kramar♥

Hemma igen

Hej Hej allihopa! Nu är jag hemma igen. På franskan fick jag sms att jag skulle hämnta min kusin på dagis. Jag fick springa lite för jag skulle vara där vid 4 och jag slutde halv 4 och det ligger snastan brevid hummel gården. Men sen gick jag och min kusin till hummlan. Vi gungade,lekte och åkte häst vagn... Sen gick ja hem. Har ätit lite och ska göra läxor och öva till Ma provet så det ska bli en (rolig kväll) Puss.


So

Hello allihopa! Nu har jag SO, så jag skriver snabbt har typ inte skrivit på två dar...  Men i söndags så funkade inte internet så det gick inte. Ttyp sen 2 på söndagen så har jag städat köket, mitt rum och vardagsrummet nu ska jag få pengar ska spara till ett par klackar. Igår så var jag tvungen att göra engglosor. Har Ma prov, Fra glosor och eng glosor suger. Men vi får studie dag på fredag så vi får lov på torsdag :p Nu har vi lite problem med papper det finns inga. Alla springer runt och letar efter papper :/ Jag ska skriva ut 13 papper :/ Vi har en tråkig för djupning har skriver om det 30 åriga kriget. Men nu ska vi ha rast . Men hejdå alla söta blogg läsare♥


Haha

Haha , Töntar?

Friis & Company

Hej Hej allihopa! Nu sitter jag här med min lilla kusin och tittar på tv. Träffade inte Ebba, Selma och Vega idag men jag köpte nya skor Friis & Company. Dom har typ leather i så dom är lite stela nu och dom var på rea kostade 300 kr. Har varit på nån fest idag. Där blev jag jagade av små ungar... Har också försökt hitta nån bilig skinjacka men den biligaste  jag hittade idag var typ 999 kr :/ Men nu ska jag plata min kusins hår. Puss Puss


Fredag den 13

Hej allihopa! Det är fredag den 13 , det betyder ju otur och det kan man säga att jag hade . Jag fick inte i gång min kamera! Men idag hade vi tema dag i skolan vi pysslade,tittade på mamma mia, hade rast,åt, och tittade på en mobbning pjäs. Det gjorde vi idag ingen skol dag haha vi hade en ganska bra skol dag. Nu sitter jag och äter Toffifee och :/ Imorrn ska ja kanske träffa Ebba och Vega och kanske Selma men det är  bara om jag får sova hos Ebba. Annars går jag till gina tricot och köper en tröja för 49.50 kr . Nu ska jag bara försöka få reda på "vilken kanal fredag" den 13 är på, vet inte varför jag gillar att titta på skräck filmer asså det är fan helt idiotiskt man är bara rädd sen i flera veckor men dom är spänande det är en anledning men än då. Om nån vet säg tack Puss Puss.

Hål timme :)

Hej Hej allihopa! Är i datasalen med massor från klassen. Vi har hål timme :) Har köpt en brownie, fan kan inte sluta äta det :( Ska ha dans idag men typ innan ska vi gå till Engelbrekt. Vega ska träffa en kompis. Nu sjunger Elvira rudolf med röda mulen ;p hon kan vara med i idol! Vi börjar om typ 10 min. Nu har det blivit koas här inne. Ska gå nu vi ska ha klass råd och livsviktigt:/ tråkigt men vi hörs sen Puss Puss.

??



Det står i Chic att Lindsay Lohan ska flytta till sverige med Sam. Dom vill bo i ett land som är öppet för deras sätt att leva . Det står det plus mycket mer i Chic

Konstig dag?

Hej Hej allihopa! Det  var ju kaneval i sakolan idag, var inte utklädd kom inte på vad jag skulle vara. Men det var roligt att se vad alla andra var. Det såg så roligt ut när alla satt utklädda på en vanlig lextion. men efter skolan var ja Ebba och Matihlda utanför 7 11, vi hade inget liv först åt vi brownie sen köpte vi chips. Jag och Ebba gick runt lite men sen bestämde vi oss för att gå hem till Ebba. Vi bloggade lite där på hennes blogg ( http://www.musicinmysoul.blogg.se/ ). Vi var inte där så länge hon var tvungen att åka hem till sin pappa. Så sen gick jag hem. Jag har fixat håret för ingenting. Så nu är jag här och försöker göra läxor.
Stora kramar♥







Hjälp

Hej igen nu har Vega och Selma gått. Selma gick för typ 40 min och Vega nys. Aja måste verkligen komma på vad jag ska vara imorrn:/ Har typ lite läxor att göra också, så jävla tråkigt. Men Ebba ja är ledsen om du uppfattade fel så förlåt gumman :(

Fjortis tider (usch)

 
 


Selma o Vega är här :)

Hej Hej allihopa! Nu är jag hemma med Selma och Vega vi kom nys hem från Elvira. Vi skulle ha gått till Engelbrelkt men Ebba disade oss. Imorrn är det karnelval tror det stavas så med ja, vi inte vad jag ska vara. Vårt tema är filmstärna vem liknar jag? aja får komma på något. Vi var ju på Musieum, lite äckligt med gammla kläder dom hade där. Det var Gustav adolf gammla klädr:/ Selma och Vega provar lite kläder. Mn skriver i kväll puss puss


Hos elvira

/Filippa

Hej Hej allihopa. Kom nys hem från tennisen. Vi kom lite för sent till tennisen idag, vi var 10 min för senade:/ Men ska beratta lite om dan. jo, fört som vanligt var man ju i skolan. Men sen gick ja och Elvira till Ebba. Men på vägen träffade vi Mathilda och Bea. Sen gick genom hummlegården. Vi hoppade på alla is pölar. Jag en råkade sprika och Elvira fick vattan på sin uggs:/ Sen skulle vi gå upp för backen det är där när man kommer till lek platsen. Vi hade lite problem med att komma upp( is över allt) jag halkade ner och jag blev tvungen att spring och jag kunde inte stanna för då skulle jag rammla:( så ja sprang ganska lågt. Men sen så lyckades vi komma upp. Jag och Elvira gick hem till Ebba där Selma också var och där tittade vi på film och sen gick vi till tennsen. Men nu ska jag plugga så puss puss!

Bilder från idag





Dagens Outfit

 ♥Tröja, Ginatrico
 ♥ Jeans, JC   
 ♥Skor, Shepherd

  

Dagens Köp

Hej igen! Var nys på gina tricot och köpte en mössa för bara 19 kr , det fanns typ bara två kvar. Försökte hittad en tjock tröja jag hittade en som jag har sett på rea förut (alla har en sån) men det fanns bara en i grön :( Grön är min svagaste färg på kläder. Sen gick jag runt lite på H&M och wedins. Såg ett par super snygga skor älskar dom verkligen kostade 700kr:(

Igår/idag

Hej Hej! Vaknade för typ en halv timme sen, kan vakna ganska tidit ibland.Men ja, igår när min kompis Alicia kom så var vi ine på datan. Vi hade typ inget att göra så vi började leta fram The sims fusk på fuska.nu vi hittade ganska många. Men sen när jag gick ut i köket så såg ja en skit stor plat fisk som vi skulle äta, åt inte så mycket av det sen. Vi tittade på melodifetivalen det fanns inte nån bra dirket. Men sen när det var slut tittade vi på Rosa panter, har sett det två gånger nu.Var så trött efter filmen så ja gick o la mig. Sen vaknade jag kl 8.30. Ska plugga idag igen ma diagnos:( Har lust att gå till gina så himmla mycket rea.
Stora Kramar♥


Gammla bilder på mig hos Vega www.makeupbox.blogg.se  , värd att kolla!

idag

Hej kom just från landet var där i nån timme, försökte sova hade skit ont ihuvudet men det gick inte är så jävla kallt där på vintern:/ Sen åkte vi till Ica och hanlade och åt på donken. Nu är jag här har tagit en huvud värks tablett. Hoppas det hjälper! Vi ska typ få gäster ikväll och så ska vi titta på melodi festuvalen. Var helt beroende av att köpa kläder imorse, så himmla mycket rea på gina linnet jag köpte igår kostade 149 från början sen 29, helt otroligt älskar rea! Men nu måste jag fortsätta städa rummet:( Ha det bra Puss Puss

Så här ser det ut på mitt land på vintern men står backom det stora huset.

lite från igår kväll

Hej allihopa! Efter det senaste imlägget så gick vi på en resurang , med Emmas familj. Åt kykling med jordnötsås. Men sen så fick jag skjus hem. Jag tittade lite på tv (hjälp) sen somnade ja, är fortfarande tröt efter Romme, så jävla jobbigt.Puss Puss

Ginatricot

Hej Hej allihopa! Hade en jobbig skoldag idag , trött och massa tjafs. Men efter skolan gick jag, Emma o Rima till gina. När jag provade kläder gick Emma o Rima till donken.Jag köpte två likadana linnen men fast olika färger för bara 29 kr / st och chinos för 199 kr. Sen gick jag ditt och åt med dom. Efter donken så gick vi till H&M Emma hanlade en eyeliner. Sen åkte vi hem till henne. Vi planerde ***** , det var fett kul.Nu är vi ine på datan.
Stora Kramar


Dansen

Hej Hej allihopa! Har inget att göra. Är så himmla tröt , jag tittade på de andra när dom dansade och höl på med mobilen. Sen gick alla och jag och Vega gick tillsammans innan hon svängde hem. Denise skulle typ sova hos Selma. Ska till Emma imorrn. Tittar nu på tv (du är vad du äter) hehe. Ni får en bild på mig, Ella, Denise , Vega och Selma fotade:)en as ful bild på mig:/


Datasalen

Hejsan allihopa! Är nu i datasalen, vi ska snart gå till dansen. Vi ska träffa Ella där. Vi hade íngen att gå till. Vega sa nej och Elvira sa att hon inte får ha kompisar där och hos mig är det så himmla stökit. Vi ska typ gå om 10 min lr nåt dansen börjar halv. Är så himmla trött kommer typ titta på dansen istället , hade så svårt att gå upp imorse! Vi ses ska dra snart
Puss Puss♥'
 



 


Romme

Hej Hej allihopa är hemma igen! Var ju i Romma ,  det var as kul. Elvira,Olivia,Selma och Denise gick på skidskola så det var ja o Ebba. Ja, Ebba fick lite problem med skidan. Jo den gick sönder :/ fan tänkte ja (jag får ju också lida för det) men hon fick hjälp tillsist! Det var så jävla roligt för första gången vi åkte upp med lyften , så när vi skulle gå av så åkte Ebba in i en tjej:p Sen åkte vi upp igen då fastnade Ebba i lyften i benet så hon drog med sig den och ramlade så den åkte på andra där. 3 åket så sa Ebba något till mig
Jag-Va?
Ebba-jreiaiiri!
Jag-VA!?
Ebba-AKTA!
Jag råkade åka in i en annan tjej! Fan vad pinsamt! Tur att hon inte dampade på mig:/men sen åkte vi iväg medans Ebba hade as roligt.Sen gick vi och åt , det tog ganska lång tid att stå i kön:( Ja, sen träffade vi Denise , Selma,Elvira och Olivia.Sen åkte vi sitlyft och ner sen igen men vi fick lite problem. Jag och Denise ståg i samma grej och selma kunde inte flyta sig till den brevid henne , så jag fick backa back och sen fick jag sitta i mitten mellan 5 killar som typ var 18 år . Selma började skrika FILIPPAAAAA! Men då när jag gick av liften så åkte jag Selma och Denise en svartbacke , Selma och Denise tyckte att den var läskig:/ Men sen åkte vi utan problem. Men sen åkte jag Selma, Elvira och Denise åt ett annat hål som vi tyckte var rolig men Elvira ramlade och Selma åkte iväg. Sen tog vi en lyft upp och sen åkte vi bara nånstans vi undrade hela tiden om vi skulle hinna tillbaka för vi skulle dra hemmot. Men sen kom vi ut till backarna vi skulle till så vi blev ganska glada.Sen byte vi om lite och sen åkte bussarna. Vi tittade klart på en film vi såg på vägen ditt. Jag hade så himmla ont i magen typ slutet av resan men nu är det bra, så ska äte lite men vi ses

Stora Kramar♥








Tittar på top model

Hej Hej alla söta bloggläsare! Tittar på Top Model , men det är reklam nu. måste lägga mig efter det typ :( hur ska jag kunna somna. Får drika engeri drikor imorrn , det smakar fan som godis:) Det är Hide and sike ( tror det stavas så) i dag kl 9 skulle se den i sommras , men sovde hos selma då och hon hade inte 6:an . Nu börjar Top Model så ska sluta nu heh är typ top model freak ;p Men aja typ alla är det . men vi ses sötnosar ♥


tar väskor slut så fort?

Hej Hej allihopa! Har haft ont i huvudet typ halva skoladan. Men nu är jag änkligen hemma :) Ja , vi ska ju åka skidor imorrn , ska bli fett kul:P  Men fan måste gå upp kl halv 5 typ asså orka! Det kommer ta 2 timmar för oss att komma till Romma eller om det stavades så. Ska göra läxor idag igen . Hehe har fått lite problem angående den där väskan ( Dom tog bort den) . Men sen såg jag en annan väska typ nästan lika dan men det var slut:/ men nu vet jag vilken väska jag ska ha .  Den ser typ nästan lika dan ut som dom andra två men jag får hoppas att den finns kvar men ja ska gå iväg och plugga...
Stora kramar♥


Från www.nuknuk.se

Söta vega

Om jag tänker efter är nog Vega http://www.makeupbox.blogg.se/ min sötaste vän jag har . Alla killar älskar henne för sitt face och hon vet hur man ler på bild:) Älskar dej världens sötaste vega♥



Love it

Den här Skon är verkligen något jag vill ha. Kommer från nelly.com  . Men får inte köpa typ mer saker från nätet .Om nån vet vart man kan köpa en liknande så säg till puss ♥

                          

Yes

Yes
Vi lyckades komma rätt utan besvär till tennisen! Men idag så åkte bara jag och Elvira till tennisen, Ebba och Selma slutade typ en timma tidigare så dom var redan där när vi kom. Har haft sv prov:( det suger, aja man får hoppas på att jag lyckades :) Måste bara öva nu till Eng och Fra glosor VARFÖR ska vi ha så mycket läxor orka fan inte :( Det ända som var roligt idag var tennisen och typ rasten. Men jag fatar inte varför är tennisen så sjukt roligt förut sög den (har gått på tennis när jag var typ 6 och 8);p Men jag tror att det beror på att vi är bara fyra i gruppen och det är mina kompisar. Vi har en hel plan för oss sjävla :Pnu måste ja gå och öva på läxorna som jag här gjort nu i några timmar.
Stora kramar♥


Plugg...

Hej Allihopa! Har pluggat hela morgonen ska ju ha sv prov imorrn har också eng och franska glosor , sån man aldrig blir av med :( ska börja plugga igen om en halv timma. Ska ha tennis imorrn , vi får hoppas vi lyckas komma ditt snabbt och utan att skrika, gråta och lifta:/ Ska få den här väskan om jag lyckas på provet och om jag får bra på glosorna. Älskar den verkligen så himmla snygg:) Den är en Fris&co





 Fick inte störe :/

RSS 2.0