Fre/Lördag

Hej Hej Filippa här! Ja , jag var ju hos vega igår. Vi var först lite hos vega innan vi gick till donken. Men jag bleb tvungen att gå hem och hämnta saker , vi skulle sova över. Sen träffade jag dom vi svea godis. Sen gick vi hem till vega och var inte på datan. Vega hjälpte mig att fixa min header tack vega http://www.makeupbox.blogg.se/.  Sen hurde vi film, vi hurde the stanger om den nu stavdes så , men den var fan den (läskigaste och obehagligt jag någonsin har sett). Men efter det såg vi lite på Mia och Klara det äger :p sen somnade jag hehe mina ögen bara slocknade. Men vega och Elvira tittade på Cioa Bella , lite snuskig sa dom. Men sen vaknade jag kl 10. Jag kunde inte sluta prata om hur läskig filmen va. Den är värd att se om du ska se en skräckfilm:) Sen åt vi fruksot och spelade Rappa Kalja tror det stavades så. Men sen var vi tvungna att gå vid kl två och jag skulle träffa min mamma , moster och min kusin på stan jag behövde handla kläder till romme . Med skolan ska vi ditt på onsdag , måste typ gå upp kl 4 :( Men nu är jag här och vet inte vad jag ska göra:/

Stora Kramar♥


 


                                                                                                                                                                                                                           

   


Dagens outfit


 
-Tröja, Gina
-Jeans ,Jc
-skor, dinsko


Slut på alla gamla inlägg från och med nu Filippas blogg!



Från dagen

Hej Filippa här! Måste dra snart , ska göra läxor :( Men har varit i skolan vi såg mamma mia , och alla typ sjöng:/  Vi gick till vega efter dansen det var ja selma elvira och denise men sen kom ella. Sen så pratade vi och ella berättade en skit snuski sak om snor :/ Sen gick vi till dansen var asa tröt kunde typ inte danse. Sen gick vi hem igen. Blev ett kort inlägg men är skit trött ich ska göra läxor vi ses Puss puss.


Skorna

Hejsan Allihopa Filippa här! Har varit i skolan som vanligt idag. Hade en av dom längsta dagarna slutade kvart i fyra :( Sen gick ja hem och väntade på att jag skulle gå med mamma och hndla skor fick ett par klackar från Dinsko, älskar dom har viljat ha såna sen ja gick i fyran, haha:) blev ett ganska snabbt och kort inlägg.

Puss O Kram



Dagens outfit

Tröja. ginatricot
♥ Kjol, ginatricot


Filippa♥ 

Ny fest klänning

Min nya underbara klänning
men måste
så in


Från nelly.com
Filippa♥ 


Problem med tennis...

Hej Hej Filippa här! Haha vi hade lite problem med att komma till tennisen idag. Vi åkte till tennis stadion och sprang runt där, sen började vi lifta men vi misslyckades :/ Men sen kom bussen ( vi blev över lyckliga) . Men vi visste fortfarande inte vart vi skulle av.  Vi åkte ganska långt vi visste inte vart vi skulle. Sen sa busschafören att vi skulle av då var vi typ ute i ingenmanland, vi fick panik , Selma ramlade, vi skrek , vi grät och vi dampade loss. Sen frågade vi nån vart det låg då sa den att låg typ på andra sidan vägen , men vi visste inte hur vi skulle kunna över men sen såg vi en trppa! Då blev vi så himmla lyckliga för vi var trötta, hungriga och törstiga , då kunde vi äte men vi hann inte jag fick köpa en choklad :/  När vi var i omklädnings rummet pratade vi med några små tjejer och väntade på Ebba , sen kom sjuka lilla Ebba. Först var vi sura på Ebba ,l vi trode att hon lurade oss :( sen fick vi gå till tennisen. Vi gjorde det man brukar göra på tennis ( träna tennis) men vi brukar göra en lek också typ älg jakten den är så himmla rolig haha. Kram♥ 


          Här är Selma, Elvira och filippa

Kvällens outfit

Så här såg jag ut igår



                                Innan vi gick

tjejmiddag

Hejhej Filippa här! Var på selma & Vegas tjejmiddag igår, med ella selma vega olivia och elvira . Vi var på en kina resturang. vi fick buffé och jag testade sushi som jag hatar, men det var inte gott. Och sen höll selma och ella på och flummade, och vi tog massor av foton, det fanns ett snurr bort i mitten som selma snurrade på och glaset välte omkull på ella, sen började selma kasta isbitar på ella, det var roligt. och sen körde vi viskeleken på resturangen. haha, det blev lite konstiga ord. sen gick vi hem till vega. och hos vega letade vi efter ansiktsmaskerna, dom var borta, och vi hitta dom inte. sen så spelade vi något spel som hette rappa kalja det var roligt, men jag sög på att vara rapparen. och lite senare kollade vi på film vi såg otäcknade bratz xD hahahahahaha, jag och ella höll på att somna. och efter filmen så gick vi och la oss, klockan var typ halv 4. och vi berättade spök historer och läskiga saker som hänt i verkligheten hihi. sen somnade selma sen somna vega, och sen olivia, sen var bara jag och ella vakna, och då berättade ella en spökhistoria som olivia och vega inte ville höra. och sen blev det morgon, och jag hade sovit i samma ställning hela natten. haha, sen så åt vi frukost, vi åt mackor och te. och nu har vi laddat ner bilderna till datorn. och vi ska spela rappar kalja snart igen. haha, det var roligt. men vi hörs.
Stora kramar ♥

         

Dans

Hej Hej Filippa här. Aa var i skolan idag hade no förhör och jag glömde spota ut mitt tuggummi före eng för elvira låste in sin nyckel i skåpet så hon fick gå och köpa nytt o jag var med och vi fick vänta på vaktmästarn och det tar lång tid som vanligt ja då kom ju vi förskent , så jag måste nu ta med bullar till klassen:S Efter skolan gick ja selma och denise hem till vega vi var ine på datan innan ella kom sen åt vi hos vega. sen gick vi till dansen. Vi hade as roligt på dansen. Efter dansen pratade vi lite innan vi gick hem och förresten vega och ella har börjat:) sen gick vi hem har försköt hitta något här hemma som jag kan ha imorrn på festen som vega och selma ska ha ska bli roligt . ni får veta mer sen ska skriva inlägg hur det var. Har så jävla ont i huvudet men var tvungen att skriva inlägg.
Kram♥

Nytt







Hej filippa här! var för nån timme sen och hämntade nya saker från ellos på åhlens. Det var dom här sakerna solglas ögon, tröj och skor sen fick jag någat annat med en hår tork och en nässesar lr hur det stavas ♥


Selma



En söt bild på underbara selma

Dagens outfit

   
                                                                                                             ♥Jacka, fjällräven
        ♥ Jeans, Cheap monday
        ♥Linne,H&M
        ♥kofta, Ginatricot
        ♥ Strumpor,( hello kitty) H&M


ett litet inlägg<33

Hej hej jag har franska om 5 min XD, det e as tråkigt!!!!
Så ska asnart hämtaböckerna i skåpet.
Men i går åkte vi Segwy på Matzzis 13 års dag!!!!!!!!!! GRATTIS <333
Om jag lyckas så lägger jag in ett vidio inlägg (har ju en dum Nokia)
Men nu måste jag gå PUSS PUSS<333<334
Alma

Fin jacka, tunika o linne


                                                                                                                                                
                                                       ♥ Vit linne, Ginatricot
                                                       ♥Vitt tunika, Bikbok
                                                       ♥ Bälte, H&M 
                                                       ♥Jacka,H&M
             

Sjuk :(

Hej allihopa Filippa här! Äe hemma och är sjuk , känner mig så himmla tröt och förkyld kan typ inte andas:/ tittar lite på tv och ska vila snart. skulle ha so prov idag:/ kommer typ ha det imorrn istället. Men om nån vet hur man fickar headern så kan knte ni förklara:) 


         
               
                                Gammal bild ;)


HJÄLP!!!

Jag borde VÄRKLIGEN plugga i hjäl mig just nu men jag hoppas VÄRKLIGEN att Tomasine ser det här
Jag vet att det har varit väldigt mycket gräl i franska och jag hoppas att det kommer att bli mycket bättre senare men jag eller ingen (hoppas jag) kommer att tvinga dig att flytta hit i gen ditt val e ditt men snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla , jag vet inte hur många gånger jag ska skriva det men vag menar värkligen måste du höra av dig.
Kanske inte i dag inte i morgon.. kanske inte veckan efter det eller den efter det också... och du behöver inte skriva en sådan hära text och jag vet attt man ska säga sånna hära saker öga mot öga men just nu så jag eller vi knappt var du är och jag plus många fler har försökt att ringa men som sagt om du inte vill prata så svara inte!!! men nån gång så måste du åtmintone säga kanske hej eller bara jag mår bra eller nånting men det e DU som väljer hur du vill göra...


Men jag vill bara säga jag har gillat dig från första början och jag hoppas att du inte tar detta som nått jävla smör.. because this is on real...
Men kom i håg att det DU vill göra gör du och INGEN annan bara DU...
Puss puss
/// Alma...

Tennis day:)

Hej hej filippa här!Har varit på tennis precis . Det var så himmla kul! Först spelade jag och ebba lite och sen övade vi på slag är så himmla härligt att bara slå man får ut sin ilska:p sen körde vi en lek som hete älgjakten haha det var fett kul, selma och ebba okte ut men jag o elvira var kvar i slutet :) längtar till nästa vecka det kändes som det typ bara var 10-20 min hehe. Vi hade typ en privat grupp det är skönare. sen fick vi skjus av ebbas mamma sen när jag kom hem fick jag mat och har övat till so provet till imorrn, det känns som jag kan allt men  det kommer typ var andra frågor:/ här har ni lite bilder :)
Love ♥ 

 
   
   
 

Var är tomba...

Hello Filippa här! Sitter i datasalen i skolan. ska ha tennis idag med ebba selma och elvira. Har gått på tennis förut två gånger faktiskt jag slutade för det sög. men ska blir roligare att gå med dom hoppas det iallfall. hehe det har hänt en sjuk sak typ tomba har slutat i skolan när vårtarminen har börjat , va fan? det är så himmla dåligt ! alla försöker få tag på henne men hon svarar inte :/ Alma är typ skit orolig. är så jävla förkyld har tagit hals tabletter hela helgen har ätit upp en hel burk :/ ska ha bild om en kvart. vi får väl hoppas på att vi får tag på henne.
Stora kramar ♥


en annnan bild<33

puss puss!!! <3 <3 <3

lugg!!<33

hej hej jag har klippt lugg hoppas ni tysker det blev fint det tyvker i alla fall ja!!! XD

I♥Shoes

min favorit;)
Filippa ♥ 

 ♥ Vagabond


 ♥  Vagabond


 ♥  ellos


Dagens hemma outfit



   

                                         ♥ Tee-shirt, Ginatricot
                                         ♥ Shorts, H&M
                                         ♥ Tofflor,skansen        

Stan igår

Hej hej Filippa här! Hann inte skriva igår men ebba sovde hos mig och fick tjata på henne för att gå till ginatricot där köpte jag en vit tee-shirt med ett svart hjärta på . Sen åkte vi till odenplan och träffa olivia och selma och sen fick vi vänta på elvira lång tid frös så jävla mycket. sen gick vi och skulle fika men vi fick inte plats så vi fick gå till espresso house men det var den andra och också. men innan vi kom dit hade vi redan träffat vega . När vi satt där gav selma prisenter till elvira o vega för dom har fyllt år och selma fick av vega. sen satt vi och fika och pratade men ebba behövde hämnta pengar jag fick följa med för att jag hade jacka på mig:( årkade inte mina händer frös sönder! sen efter en lång tid behövde ebba hämnta alla sina saker hemma hos mig så vi åkte tunnel banna och det var då jag råkade gå i spya! fick panik det stank och ebba ville spy :p men sen gick vi tillbaka och ebba gick och köpte prisenter till vega selma o elvira och selma fyller år idag:) men sen när vi hade aliya kommit men dom skulle ha redan gått till vega men dom var visst kvar men vi gick efter ett tag men ebba blev tvungen att gå men när vi var hos vega så satt vi bara framför datan och jag och selma skulle göra en videoilägg men vega sjöng när vi spela in. Men jag var tvungen att gå för vi skulle ha gäster men så ja var jag hemma och gjorde saker . här är bilder från igår
puss ♥

Går dagens outfit
♥ Ginatricot                          ♥    Cheap monday
       


 

Bröllop duellen

Hello Filippa här! Har fan inte skrivit på en  vecka men här tillbaks:p Ja hade skola som vanligt innan lunchen träffade jag vega hon fråga om jag ville följa med på bio , men hade bara 20 kr. efter skolan gick jag, vega .elvira , olivia och ebba till elvira.  Jag och ebba blev tvugna och hämnta pengar . Fick panik för fick inga pengar Fan jag sprang runt och skrek! fick pengar tillslut av brosan :) Sprang till elvira där dom andra var. sen kom Aliya elvira kompis från london. Vi hann inte till bion vi fick ta en liten senare vi gick runt på stan innan vi gick till mig innan vi såg  Bröllop duellen. Den var skit bra:) När filmen var slut sa elvira att selma var ( hemma ) igen. JA!! har saknat henne så j***a mycket ska träffa henne och vega ebba elvira :) ska bli roligt att träffa selma . Ebba är hemma hos mig nu hon ska sova hos mig vega skulle men fick inte:( men ska träffa henne imorrn. Haha ebba och jag leker fjortis:) så himmla äckligt :p vi pratar lite om skolan och suudafiheueaiuiu och sånt:/ det här är typ mitt längsta inlägg :)hah
Stora kramar ♥ 

bilder från dagen:)


   ¨ 
 


Uppehåll

Hej hej. Nu e jag i uppehåll och väntar på dumma Tommpie och Bea och Elvira och Emma och Matzi och LippanXD Sen ska jag ha trä slöjd och det e halv kul. Men nu kom dom dummingarna!!! 
I Kväll ska jag rida och sen kolla på Top model PUSss PUss SES <33

Hej hej <33

Hej haj Alma här. nu e jag i skolan och skriver om stora bariärrevet. Nu ska jag typ gå upp och få någe gjort.
PUSS PUSS<33  
några sööta hundisar<333
hade inga andra bilder i skolan PUSS!!<<33

lite från idag

Hej hej filippa här! Sry att jag inte ha skrivit på ett tag men ska berätta min inte så mycket från igår men jag och emma o alma gick till erikstadsbadet och badade :/ Idag så hade vi gympa kodistijon träning vet inte hur det stavas men. Efter skolan pratade jag lite med vega, olivia och elvira dom skulle typ till vega sen gick jag emma rima bea på stan och mötte dom andra vi gick runt lite gick till hm och annat har köpt prisenter och två hårband för 10 kr samanlagt men kommer inte ihåg så mycket så puss puss ♥



en bild på mig                                                                    bara lite coola                 
        
Haha söta Emma ♥

Dagens outfit


Dagens outfit



                                                    ♥  Tröja. ginatricot
                                                    ♥ Jeans. cheap monday
                                                    ♥  linne, HM 
                                                    ♥ Skor, shehperd
 

Skor<33

Här är 2 roliga och snygga skor :D ha det så bra puss // Alma

i dag

Hej hej. I dag var det första skoldan och jag stukade. Den var inte så jobbig men jag var as trött MEN jag dog inte XD
Men jag fick reda på att ja börjar 08.10 på tisdagar!!!!!!! JAG ORKAR VÄRKLIGEN INTE DET!!!!!!!! Sen slutar jag 5 på onsdagar (men det e hemspråk) Sen på håltimman så gick vi till Emmas gammla skola och då så såg jag min granne!!!!!!!! (där jag bodde förut) Fett läskigt!!! Men sen så skulle Filippa säga hennes namn och det ville inte jag så jag slog henne (inte så hårt) men då slog jag på den hårda trä bänken i stället för Filippa!!! AJAJAJ vad det gjorde ont!!! Så nu har jag stukat lill fingret :(:(:( XD. Sen när skolan var slut. Då hade jag och Emma bestämmt att vi skulle gå och bada. Och då frågade Filippa om hon kunde hänga me och så blev det. Det var as kul men det MÅSTE vi göra om med några fler. Men nu ska jag fixa i ordning mig PUSS PUSS // Alma


                                                                              HA DET GÖÖTTT!!!!!

As snyggt i hop


Fin klänning

En klänning i 4 superfina färger<33

Stan

Hello filippa här! Idag var jag på en djurmässa söta  djur så marsvin med röda ögon :/ men sen gick vi till något köpcentrum vi tittade på mobiler sen gick vi till ginatricot och köpte mjukis byxor som jag har i en tröja sen gick vi och titta på jc accent ja och annat . Vi stanade vid åhlens och köpte en buder på rea kostade 79 var ganska sen gick vi och tittade på parfym sen gick vi hem, har gosat lite med marsvinen men ska titta på top model det är sjukt bra , puss puss




  kvälls outfit

♥ Tröja, Ginatricot
♥Byxor, Ginatricot
♥Linne, H&M
♥ Buder, åhlens isadora

        

      


Tisdags morgon

God morgon Filippa här! Har precis vaknat asså måste börja vända på dygnet lr hur man säger för att inte jag ska gå upp 7 sen när det är skola :( Men nu ska jag berätta vad jsg ska gära idag . Först ska jag typ åka och titta på nån djur sak vet inte vad, man tittar typ på hundar , katter , kaniner och marsvin . sen när jag kommer in i stan så ska jag tilla på en ny mobil om det nu är öppet det är typ en viktig dag i dag i bibeln att dom tre vise männen kom. Men sen ska jag typ göra något vet inte vad vi får se skriver när jag kommer hem. puss


en dag efter

Hejsan filippa här! ska berätta lite vad jag gjorde efter sissta in lägget. min kompis alicia kom till hos och sovde över, vi tittade på tv, pratade var ine på datan nästa dag gick vi upp vid 10 och vi var ine på datan typ till två innan vi gick ut på stan och åt sen när vi kom hem var vi ine på datan igen vi spela typ sims....;p lång stund sen åkte hon hem och jag blev smittad av min brosa som är sjuk har ont i magen och hade ont i huvudet :( men var ine på datan igen då beställde jag kläder från ellos.se en tunika typ, klackskor ville ha i svarta men dom var slut och ett armband allt varje sak kosta under 100 kr men det dar 14 dar innan man får det men ska gå , puss



                                                       


Fin fyvärkeri <3


Hej hopp!

Hej hej Alma här. Sorry att jag inte har skrivit på länge men jag har varit hoss min Bästis Vilma hos hännes land vi firade ny år där! JUSTE GOOOOTTT NYYYTTT ÅÅÅRRR!!!!!!!!!! vi hadde as kul och typ lyssnade på abba musik och kuta runt och smällde ballonger så man blev döv XD. (men rästen e lite privat XD) Vi körde några lekar oxå och det var as kull!!!!
Men i dag så har jag och Vilma vart på stan och träffat alla år 2009!!! THE NEW YER!!! Det var Jag,Vilma,Emma,Anna,Madde,Hannah,Rima och hennes syrra Nada. Jag köpte 3 nagelack en ögonskugga, och så bytte jag en tröja från bomerang som e randig och as fiinn + en mössa i samma färg. Nu sitter jag och målar naglarna.
PUSS PUSS// Alma<33

haha typ tråkig

Hello. Filippa här! vaknade typ vid nån tid vet inte när men tittade på tv och var ine på datan. Skulle titta på en ny mobile idag men jag hann inte, vet typ inte om det är säkert om jag ska få en samsung. Vi åkte till landet sen det är mycket snö där.  på antennen hörde man as högt när det typ knakar när man går i snön det är så härligt :p jag tittade bara på tv på landet , vi var där typ i 30 min men det tar bara 45 min ditt det ligger på värmdö. Sen åkte vi till ica och hanlade mat. sen åkte vi hem är nu ine på datan igen. längtar lite till skolan börjar bara för att träffa mina vänner men samtidigt vill man inte börja, men får inte träffa selma kommer sakna dej så himmla mycket selma älskar dej .men stör mig på att  Alma aldrig skriver mer sen ny år! :/ puss puss


lördag 3-jan

Hello filippa här! vaknade typ vid 10 då rinde mamma och sa att vi skulle gå på museum det var bara kallt där. men skulle träffa alma men hon svarar aldrig!efter museumet ringde jag alma flera gånger men hon svarade inte. Jag, mamma och min brosa gick till donken sen sen gick vi runt på stan och vi åkte till min mammas kompis och jag och min kusin började bråka hon är bara 5 :psen gick jag och mamma hem sen var vi typ där 5 min sen gick vi och köpte godis och gick vi på bio och såg mamma mia, har inte sett den förut , men den var jätte bra. har ätit också och nu så sitter jag här ska få en nu mobil typ en touch screen samsung, men fast i rosa men mobil är helt pajad . nu har jag en samsung mobil som suger kan inte film, ta kort sen är det typ skit svårt att skriva sms helt konstig är den men men aja har typ inget mer att skriva puss puss<3 


              


vill ha

     -blåt linne, H&M
     -Hårband. ginatricot
     -blå kläning, H&M
     -Svart kläning, H&M
     - Väska, H&M

         

välingby

Hejsan ! idag var jag på stan i välingby .först köpte jag lösnaglar i kort model sen behövde jag gå och äta men dom andra skulle gå och köpa godis. men sen när vi var vid donken så var det så himmla lång kö men jag tror att vi typ trängde oss. sen gick vi till kfem heter det typ där så vi robin , alic och kevin dom sjöng och så ja sen gick vi till hm igen  sen gick emma på toa sen köpte vi munkar man blir törstig av dom. sen åkta jag och emma till hötorget sen gick vi in på gina och tittade men sen skulle hon typ till sin moster och jag hem. ska kanske gå på bio idag lr imorrn och typ träffa alma. här har ni lite bilder :) puss filippa

   

 


detta ska jag typ göra och en liten historia

Hejsan! har fixat mej nu ska typ gå och träffa emma och tompa i välingby .orka men emma ska komma till hötorget ska typ köpa lösnaglar .emma säger att vi ska vara där bara för att kevin, robin och typ alic från idol kommer .det tar ju 30 min för mej att komma till välingby! en gång dissa rima mej där och jag hade typ aldrig åkt tunelbana själv för jag bor så nära skolan det tar typ 5 min att gå men aja fick typ panik!! :p men ska gå nu puss // Filippa


dagens outfit

 
                  ♥Jacka , H&M    
                  ♥ Tröja, JC
                  ♥ Jeans, JC
                  ♥ Väska, hittade jag där hemma

 



                                                        
      

ny års dagen - 1 jan

Hello! ska berätta lite från igår och lite idag när jag gick från emma råkade jag ta sönder min mobil men sen kom min mamma och min kompis alicia och hämntade mig. sen när jag kom hem så var jag tvungen att byta kläder och städa rummet som jag suger på men hann inte allt så det blev lite slarvit. Sen kom gästerna . vi lekte lite med min kusins hund . Sen åt vi musslor och kött och till efterrät fick vi något med lingon. sen gick vi och tittade på fyverkerier ( lr hur det stavas)tog lite kort.sen blev det ett nytt år!! sen gick vi och vi smälde smällare ingen typ funkade :/ Sen gick vi hem och gjorde något sen vid tre gick alla. sen när jag vaknade på morgonen vaknade jag vid typ 12 som hos emma tittade på family guy på x-box  och på friends som har varit hela dan sen åkta ja och mamma o köpta pizza dom var så himmle stora mådde ila efter sen har jag bara tittat på tv som typ resten av dan men har städat lte gran också men jag hoppas 2009 ska bli ett bättre år hela 2008 var inte så roligt vi får se hur 2009 blir. pussar Filippa


.



 


accessoarer



örhängen från kicks men blomm örhängerna fick jag i födelsedag prisent för nått år sen



halsband från en marknad i frankrike



hårband från H&M



depend finns på kicks och lite överallt



solglasögon från H&M


Första inlägg 09




Gott nytt år . Ny års dagens outfit  linne tee strump byxor, kisses filippa ♥


               

RSS 2.0